Julkisivusaneeraukset

Julkisivuremontit, sekä niihin liittyvät korjaus- ja muutostyöt

Vanhojen kiinteistöjen julkisivusaneeraukset ovat yhtiömme erikoisalaa. Julkisivuremontti on yksi suurimmista taloyhtiössä tehtävistä remonteista. Siksi onkin tärkeää, että remontin toteuttaa luotettavat ja kokeneet ammattilaiset.

Ohutrappaus
Paksurappaus
Koristerappaukset
Terastirappaus
Peltityöt
Kalkkimaalaus
Ohutrappaus

Ohutrappauksessa eli kaksikerrosrappauksessa pintojen kuvio ei näy rappauspinnan alta, mutta alustan epätasaisuudet ja muurauksen mahdolliset hammastukset saattavat jäädä näkyviin.

Paksurappaus

Paksurappauksessa pintojen kuvio, alustan epätasaisuudet ja muurauksen mahdolliset hammastukset eivät näy rappauspinnan alta. Paksurappauksen eri kerroksia ovat tartuntarappaus, täyttörappaus ja pintarappaus.

Koristerappaukset

Koristerappauksella tarkoitetaan julkisivun koristeellisia kerroslistoja ja erillisiä julkisivukoristeita. Koristerappaukset toteutetaan yleisesti joko kolmikerrosrappauksena tai erillisillä julkisivuun kiinnitettävillä kipsikoristeilla.

Terastirappaus

Terastirappaus on pintarappaustyyppi, joka tehdään riittävän vahvan oikaisurappauksen päälle. Terastirappausta on kolme eri tyyppiä (pesuterasti, hakattuterasti ja revittyterasti), jotka eroavat toisistaan pääasiassa viimeistelynsä osalta.

Peltityöt

Julkisivusaneerauksen yhteydessä uusitaan lähes poikkeuksetta myös kerroslistojen pellitykset, ikkunapellitykset sekä vesisyöksyt. Myös julkisivun ilmanvaihtokanavien ritilät uusitaan tai vaihdetaan.

Kalkkimaalaus

Rapattujen talojen ulkopinta käsitellään yleisesti kalkkimaalilla. Kalkkimaalaustekniikka vaatii muista maalaustavoista poikkeavaa kokemusta ja materiaalien toimintatavan tuntemusta. Kalkkimaali on vanhin ja toimivuudeltaan tunnetuin kivirakennusten maalityyppi.

Julkisivuremontin aika

Julkisivuremontti tehdään, kun talon julkisivu ja rakenteet vaativat kunnostusta. Uusi julkisivu suojaa taloa kulumiselta ja sään vaihteluilta sekä parantaa rakennuksen yleisilmettä. Laadukkaasti toteutettu julkisivusaneeraus vaikuttaa myönteisesti myös asuntojen arvon kehitykseen.

Mitä julkisivusaneeraus sisältää

Julkisivusaneerauksien yhteydessä toteutamme tarvittaessa julkisivukoristeiden uusimiset ja entisöinnit, kerros- ja ikkunapeltien sekä vesisyöksyjen uusimiset, parvekkeiden korjaukset ja kaikkien julkisivupintojen pintakäsittely- ja maalaustyöt.

Julkisivuremontti edessä?

Ota yhteys tai soita: 040 525 8387. Käydään yhdessä läpi korjaustarpeenne.

Valikko