Parvekeremontit

Parvekeremontit, sekä niihin liittyvät korjaus- ja muutostyöt

Laadukkaasti toteutettu parvekeremontti tuo turvallisuutta, viihtyisyyttä ja vaikuttaa myönteisesti myös asuntojen arvon kehitykseen.

Parvekkeiden uusinta
Parvekkeiden saneeraus
Parvekekaiteet
Pinnoitus- ja maalaustyöt
Asuntojen arvo nousee
Parvekkeiden uusinta

Parvekkeiden uusiminen on riskittömin korjaustapa, jossa vanhat rakenteet puretaan kokonaisuudessaan. Uusista parvekkeista voidaan rakentaa suuremmat tai aiemmasta poikkevan tyyliset.

Parvekkeiden saneeraus

Saneerauksessa vaurioitunut betoni poistetaan, kolot muotoillaan ja ruostuneet teräkset puhdistetaan tai korvataan uusilla. Parvekelaatan yläpinta vaatii usein paikkauksia, tasausta ja kaatojen uudelleenmuotoilua.

Parvekekaiteet

Vanhojen parvekkeiden heikompia lenkkejä ovat usein kaiteet. Parvekkeiden uusinnan ja saneerauksen yhteydessä myös parvekekaiteet joko uusitaan tai saneerataan. Kaiteita on samassa yhteydessä mahdollista myös vahvistaa ja niiden ulkonäköä muuttaa.

Pinnoitus- ja maalaustyöt

Korjatut betonipinnat pinnoitetaan ylitasoituslaastilla tai korjauslaastilla. Laasti hierretään tai harjataan haluttuun profiiliin. Parvekkeen etulevy ja sivuseinät viimeistellään julkisivupinnoitteilla. Alapinnat viimeistellään kohteen vaatimalla pinnoitteella tai maalilla.

Asuntojen arvo nousee

Usein taloyhtiö päätyy parvekeremontiin julkisivuremontin yhteydessä. Hyvin toteutettu parvekeremontti nostaa asuntojen arvoa ja lisää asumismukavuutta. Parvekeremontin yhteydessä on myös mahdollista lasittaa parvekkeet.

Parvekekorjaukset

Teemme kokonaisvaltaiset parvekeremontit, joissa uusitaan parvekkeiden lattiat, rakenteet ja kaiteet. Huollamme ja uusimme tarvittaessa myös ovet, ikkunat ja vesipellit sekä seinäpinnoitukset.

Parvekkeet ovat olennainen osa asuin- ja liikekiinteistöjen julkisivua ja asumisviihtyisyyttä. Parvekkeet ovat osa kiinteistön kantavia rakenteita, joiden kestävyyteen ja kuntoon tulee kiinnittää erityistä huomiota.

Laadukasta parvekekorjausta

Korjaamme kaikkia parveketyyppejä käyttäen laadukkaita ja pohjoisen haastaviin sääoloihin soveltuvia materiaaleja.

Laadukkaasti toteutettu parvekeremontti tuo turvallisuutta, viihtyisyyttä ja vaikuttaa myönteisesti myös asuntojen arvon kehitykseen.

Parvekeremontti edessä?

Ota yhteys tai soita: 040 525 8387. Käydään yhdessä läpi korjaustarpeenne.

Valikko