Pihakansiremontit

Pihakansiremontit, sekä niihin liittyvät korjaus- ja muutostyöt

Vanhojen kiinteistöjen pihakansi on usein remontintarpeessa. Kantavan betonilaatan lujuus on heikentynyt ja betoniraudoitukset saattavat olla liian lähellä pintaa. Pihakannen kunto selviää kuntotutkimuksella.

Laaja pihakansiremontti
Pihakannen vedeneristys
Kellaritilat
Laaja pihakansiremontti

Mikäli vanhat rakenteet ovat päässeet vaurioitumaan ja kannen kantavuus on heikentynyt, voi tarve olla laajalle pihakansiremontille. Laajassa pihakansiremontissa vanha holvi puretaan ja rakennetaan täysin uudestaan.

Pihakannen vedeneristys

Nykyaikaisen pihakannen vesieristeeksi valitaan usein ruiskutettava polyuretaani. Polyuretaanista on hyviä kokemuksia yi 20 vuoden ajalta pihakansien vedeneristyksessä. Pinnoitteen etuna on myös, että se jää piiloon sokkelin ja pihakannen väliin.

Kellaritilat

Remontin yhteydessä parannetaan usein kellaritilojen toiminnallisuutta rakentamalla väliseinin eroteltuja varasto- ja muita tiloja kuten pyörävarastoja ja viinikellareita. Samassa yhteydessä uudistetaan usein myös kellaritilojen ilmanvaihto.

Pihakansi kerralla kuntoon

Pihakannen kunto ja remonttitarve kannattaa aina selvittää laajalla kuntotutkimuksella. Mikäli remonttitarvetta löytyy, kannattaa pihakansi laittaa kerralla kuntoon seuraavaksi sadaksi vuodeksi.

Pihakannen kantavuus

Pihakannen kantavuuden heikkenemiseen ei aina osata kiinnittää huomiota. Vesivuotojen korjaus lisäämällä uusia vesieristeitä ja pintakerroksia ei ole oikea ratkaisu. Lisäkerrokset lisäävät pihakannen painoa ja voivat johtaa pihakannen sortumisen riskirajoille.

Pihakansiremontti edessä?

Ota yhteys tai soita: 040 525 8387. Käydään yhdessä läpi korjaustarpeenne.

Valikko